Avís legal


En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Razón social: CENTRE OPTIC VILANOVA S.L.
CIF: B08919755
Dirección: PL. SOLER I CARBONELL 18 08800 - VILANOVA I LA GELTRU - BARCELONA
Teléfono: 938936213
Email: info@centreopticvilanova.com

INSCRIPCIÓ REGISTRAL

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona: Volum 22494, Foli 100, Fulla 37959, Inscripció 9.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat de la pàgina web es la d'oferir als possibles clients informació de l'empresa i els seus serveis.

El present avís legal (en endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.centreopticvilanova.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre CENTRE OPTIC VILANOVA S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb CENTRE OPTIC VILANOVA S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CENTRE OPTIC VILANOVA S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CENTRE OPTIC VILANOVA S.L..

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

CENTRE OPTIC VILANOVA S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

CENTRE OPTIC VILANOVA S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CENTRE OPTIC VILANOVA S.L.. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de web de CENTRE OPTIC VILANOVA S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.